A kisgyereked mennyi idős kora óta játszik a számítógépen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 11:36
1/4 anonim válasza:
én öt évesen kaptam számítógépet, persze akkor még jóval alulfejlettebb volt minden.. Eleinte napi kb 20 percet játszottam ilyen kis aranyos játékokkal, aztán meg volt hogy egy évben csak kb 4x kapcsoltam be,internet természetesen nem volt, minek az még egy kisgyereknek? persze ha anyuka is ott van vele akkor nyugodtan mutathat neki játékokat interneten is.
2/4 anonim válasza:
Én is öt évesen kaptam. 6 évesen interneteztem, de akkor csak a Teveclubbot néztem.
3/4 anonim válasza:
7 évesen kaptam..:) 8évesen lett internetünk
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok apa , csak 14 éves srác :D
Először 3 évesen láttam gépet apukám barátjánál, mindig ültem az ölébe és neztem ahogy játszik, általába fps(lövöldözős játékokat) játszott, elég durvákat.
De 14 évemet élem, sprotolok(imádok) , szoktam számítógépezni, nem vagyok rossz tanuló, emellett olvasok is.
Szóval nem para 3évesen se gépezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!