Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Reszt veszek egy versenyben...

Reszt veszek egy versenyben es csak ugy lehet nyerni, ha sok szavaztot gyujtessz, de mivel csak egy ip cim van nem tudok, hallottam a foxy proxyrol meg neztem videot is meg is csinaltam, de ugy sem sikerult szavaznom tobbszor. Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

2012. jan. 17. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem etikus dolgot akarsz csinálni, és még ha nem is törlik a kérdést, vagy nem is zárnak ki a versenyből, akkor sem kell sok segítségre számítani.

Bármilyen igazságtalanság van, az emberek rögtön csalást kiáltanak. Amikor te akarsz csalni, akkor segítség kell, de ha más csalna te lennél felháborodva, hogy hogy merészelik. Legyen benned annyi tisztesség, hogy önerőből éred el az eredményt, nem pedig szavazatok gyűjtésével vagy kiskapuk használatával. Így is túlerő az internet lehetősége, ahol több ezer ismeretlent tudsz rávenni hogy téged támogassanak, ezzel aránytalanítva a szavazatok legitimitását.

Ma már esélyt sem adnak arra, hogy az nyerjen aki mondjuk valóban megérdemelné mert kreatív vagy kiemelkedőt alkotott, hanem az nyer aki több fantomszavazót állít maga mellé, vagy csal az IP-címekkel, robotot állít be, vagy megpróbálja befolyásolni a rendszert.

2012. jan. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!