Counter strike 1.6 béna vagyok vagy csak ők hackelnek?
játszok a cs-vel és egyfolytába megölnek,érdekes mindig fejlövéssel ölnek meg...a szerver hack mentes!
én egy napon egy embert ölök meg ilyen nem létezik!!
most én is hackeljek,vagy csak gyakoroljak és azt is hogy??
Annak idején én is szerettem játszani jó sok FPS-el. Mint minden ilyen egyénnek nekem is volt CS korszakom.
Szépen offline kezdtem és mikor nehéz szintem az AI-t aláztam gondoltam megyek a szerverekre. Először hasonló volt
mint neked. Folyton meg haltam. Furcsa volt mivel míg egy tárat kieresztettem addig a szembejövő egy-két golyóval kifektetett. Gondoltam hogy csalnak meg minden, de volt egy nagy CS fan ismerősöm és mondta hogy velem van a baj.
Mondtam neki nem hiszem, erre megmutatta ő hogy játszik. Hát néztem egy nagyot mit tesz a gyakorlás. Na szóval én is gyakoroltam és a végére kijött az az eredmény amit akartam. Na szóval te is gyakorolj. Szvsz egy jó egér nem árt, meg ezentúl ha belekezdesz egy FPS-be mindig nehéz szinten. Eleinte lehet szenvedés lesz, de beletanulsz és majd meghozza gyümölcsét.
Egyetértek, neked kell a gyakorlás, én is annó 1.6-ban 1 golyós fejeseket osztottam. Ha sokat játszol és tudod, hogy kb merre "hordanak" a fegyverek, nem nagy ügy. (Van amelyiken a célkereszt jobb vagy bal alsó sarkába kell venni az ellen fejét, van ahol máshova. Egy biztos, az egyes/kettes lövés a leghatékonyabb.)
Az meg, hogy "jajj biztos ők csalnak, akkor én is fogok" a lehető legrosszabb hozzáállás. Nagyon sok kérdés jött ide is amiatt, hogy hol lehet csalás letölteni, mert mindenki csal és én is akarok...
A lényeg, gyakorolj és akkor többet fogsz ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!