Lazar bela kérdése:
Valaki tud kuldeni egy linket counter strike 1.6 wallhacket ingyen mert nagyon idegesitnek mikor masok is hackelnek es mar probaltam fel tenni de nem sikerult es nem tudom melyik gombal aktivalyam a hacket?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 20:08
1/6 anonim válasza:
1. aktiváljam
2. Attól, hogy mások csalnak, neked nem kéne. + Lehet, hogy ők tudnak játszani és te nem. Ez nem fordult meg a fejedben?
2/6 A kérdező kommentje:
nem mert nagyon jool jaccok 5 eve nyomoom
2011. nov. 30. 20:57
3/6 A kérdező kommentje:
es hogy kell aktivalni keuldesz wh rol linket?
2011. nov. 30. 20:58
4/6 Papp Bence Gábor válasza:
Büdös csicska, ha télleg 5 éve tolod akkor már 4 éve wh nélkül kéne tolnod low ge'CY
5/6 kriszmasz válasza:
de normálisan kérdezte és engem is érdekelne
6/6 anonim válasza:
én tippnek mondom:Régebben én is Cs-ztem csak meguntam mert mindenki 1 lövésre headshotolt (tudtam hogy nem hackelnek mert az admin fent volt) majd áttértem a Team Fortress-re...egy kicsit ott is bénáztam :D de belejöttem majd gondoltam egyet és leültem Cs-zni és meglepően egyszerű volt,mindenki panaszkodott hogy aim-ozok meg minden :D Szóval próbáld meg,sokkal logikusabb ha a Team-el kezdessz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!