Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szaggatnak a játékok, miért?

Danika84 kérdése:

Szaggatnak a játékok, miért?

Figyelt kérdés
Proci: Amd Pheanom x6 Black Edition 3,2ghz (6mag) Saphire Ati Radeon HD 6670 1GB DDR5 Ram: 2x 4gb Memória Alaplapot nemtudom. Jobb videókártyám lett és procim, és amióta win7 Professional van Szaggatnak a játékok, még az online játék is 20 perc után folyamat szaggat, Gyári Driver CD telepitve. Mileeht a baj?
2012. jan. 14. 03:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok hogy próbáltok segiteni de tényleg! :), Online játék, azaz muonlnie néha belaggol, emg már próbáltam a Black Opsal is, most vagy újabb és Frissebb drivert kell leszedni vagy nemtudom, az online játék lehetséges hogy azért szaggat néha mert laptop kapja wifit?????, de akkor a Black Ops Mirét szaggat???? a gépem elég zárt helyen van, Ezelőtt Ultimate volt rajta, csak állandóan befagyott a gép, és ujratelepitették Professional- al csak hát nemtudom miért nemmegy pár játék, előre is köszönöm a választ
2012. jan. 14. 11:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Legelőször tedd fel a legújabb drivert és én azért kitisztítanám a gépet. Am a Blacp Ops nagyon szarul van optimalizálva így maxon simán megfekteti a HD6670-t. Az MMO-nál meg igen lehet hogy a net lassú.
2012. jan. 14. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Hart gyerek nekem AA meg a többi cucc is maxon volt nézd full hdba és sírj!
2012. jan. 18. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Darksirius16

Szánalmas vagy. Am nem tudsz olvasni? minden leírtam és képzeld nem sírok, max azon hogy ilyen tuskó vagy.

Am te nekem ne szövegelj kérlek mivel nem vagyunk ilyen téren egy szint!

2012. jan. 18. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Mivel hogy a videó minősége nem lett épp a legjobb így a felbontásnál a homályból kb azt lehet kivenni hogy 1280x1024. Na már most ez nem full HD.

Am kissé most felcseszted az agyamat. Vagánykodsz itt ezzel nulla hozzáértéssel és nekem mondod sírjak?

2012. jan. 18. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

nemtudom mi köze az amd 6670 nek az nvidia 550Ti hez:)

most hogy gyengébb vagy erösebb:D minden vga gyengébb vagy erösebb egymástól:)

.

futass valami benchmark programot ami elenörzi is gépet nem e gond van valamivel hozza e a 6670 az átalagos teljesítményét mint amit kéne

2012. jan. 18. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmi, de mint láttad új "barátot" szereztem.
2012. jan. 18. 21:25
 18/18 A kérdező kommentje:
ujratelepitettem, és már midnen emgy Tökéletesen :), Köszönöm szépen a sok választ!
2012. jan. 19. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!