Win 7 vs Win XP. Melyik jobb játékra?
a gépem:
intel i5 2400 3.1ghz, 3gb ddr3 1333mhz hyper-x ram, geforce 9600 gt ddr3 512 mb
Azt csinálsz amit akarsz nem?
minek kérdezed?
mindenki windows 7 et hásznál már mert az a legjobb rendszer
és csak memóriárt eszik sokat viszont ere van a 64 bites és a sok ram
a ram nem olyan drága hogy ne engedhetné meg bárki magának
föleg akinek i5 proceszora van...
és melesleg játszani akar persze értem gondolom inkáb munka miat kelhetet az az i5
Windows XP a jobb játékokra, akárki akármit is mond!!!!
A win7 játékra kicsit szar tele van kompatibilitási problémákkal a winxp-n pedig nálam sosem volt ilyen.
Windows XP forever még ha le is járt a támogatása!!!
Régebbi játékokhoz XP egyértelműen. 7 csak akkor, ha annyira új játékkal akarsz játszani, meg direct3d 11-hez.
Úgy tudom kikapcsolható a 7 vinyó nyüstölése, de hogy minek kellett beletenni..? Na meg sokkal nagyobb helyet is foglal, mint az XP és több erőforrást eszik, hacsak nem butítod le teljesen a kinézetét, de akkor meg minek a 7?
Én is maradtam XP-nél, és még sokáig maradok is. A 7-et kihagyom (nem rossz, de minek, ha az XP is megfelel), a 8-at pláne, úgy sejtem, a 9-cel végre újra egy jó OS-t ad ki a M$ - minden második rendszerük bukta, tehát a borzalmas 8 után újra jónak kell jönni és csiripelik a madarak, hogy abban már nem lesz a sz@r metro :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!