Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 7 vs Win XP. Melyik jobb...

Win 7 vs Win XP. Melyik jobb játékra?

Figyelt kérdés

a gépem:

intel i5 2400 3.1ghz, 3gb ddr3 1333mhz hyper-x ram, geforce 9600 gt ddr3 512 mb

2012. jan. 14. 00:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Win7 egyértelműen. Az XP nem bánik olyan jól a 4 magos procikkal, mint a 7. Kisebb a teljesítmény.
2012. jan. 14. 00:25
 2/11 A kérdező kommentje:
de a win 7 meg jóval többet eszik mint egy win xp.
2012. jan. 14. 00:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Miből eszik többet? Kicsit nagyobb a lemezaktivitás, az tény, de gyors vinyót kell belerakni, és akkor nem okoz ez gondot.
2012. jan. 14. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz amit akarsz nem?

minek kérdezed?

mindenki windows 7 et hásznál már mert az a legjobb rendszer

és csak memóriárt eszik sokat viszont ere van a 64 bites és a sok ram

a ram nem olyan drága hogy ne engedhetné meg bárki magának

föleg akinek i5 proceszora van...

és melesleg játszani akar persze értem gondolom inkáb munka miat kelhetet az az i5

2012. jan. 14. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha beéred a directx 9.0c-vel, akkor az XP is jó játékra. Ha ki akarod használni a vga kártyád directx 10 támogatását, akkor tedd fel a 7-et. Nekem nem tetszik a 7 a már említett hdd-nyüstölése miatt, meg még pár más dolog miatt, ezért én pl. maradtam az XP-nél.
2012. jan. 14. 07:23
 6/11 anonim ***** válasza:
jatszani inkabb w7. mar van par jatek ami alapbol keri
2012. jan. 14. 09:43
 7/11 A kérdező kommentje:
igen igen, de én ezekre használom. CoD 4, Lineage 2, Team Fortress 2 aztán úgy kb ennyi.
2012. jan. 14. 11:02
 8/11 A kérdező kommentje:
a VGA-m am is csak dx10-et viszi max úgyhogy nemtom, állítólag XP-vel több fps-em lenne a játékokba.
2012. jan. 14. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Windows XP a jobb játékokra, akárki akármit is mond!!!!

A win7 játékra kicsit szar tele van kompatibilitási problémákkal a winxp-n pedig nálam sosem volt ilyen.

Windows XP forever még ha le is járt a támogatása!!!

2014. máj. 11. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Régebbi játékokhoz XP egyértelműen. 7 csak akkor, ha annyira új játékkal akarsz játszani, meg direct3d 11-hez.

Úgy tudom kikapcsolható a 7 vinyó nyüstölése, de hogy minek kellett beletenni..? Na meg sokkal nagyobb helyet is foglal, mint az XP és több erőforrást eszik, hacsak nem butítod le teljesen a kinézetét, de akkor meg minek a 7?

Én is maradtam XP-nél, és még sokáig maradok is. A 7-et kihagyom (nem rossz, de minek, ha az XP is megfelel), a 8-at pláne, úgy sejtem, a 9-cel végre újra egy jó OS-t ad ki a M$ - minden második rendszerük bukta, tehát a borzalmas 8 után újra jónak kell jönni és csiripelik a madarak, hogy abban már nem lesz a sz@r metro :P

2014. máj. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!