Szerinteted Steam account lopás gyanús?
A kérdés nem egyszerű...
Haveromat értesítette steamon egy alak aki Admin|Angel néven írt neki hogy kisorsolták és nyerhet egy játékot.Persze ilyenkor mondott csődött a net,és én léptem be helyette,és közvetítettem telefonon.
Ezek után kérte a Steam felhasználót,jelszót,és még a email cím jelszavát is!
Ez már nagyon gyanus volt és nem adtuk meg neki..
Képek beszélnek:
egymáshoz kapcsolódnak a képek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Lécci írjatok!
Az biztos jobb félni mint megilyedni!
Ha bárki létrehozhat "admin" nevet, akkor az tényleg bárki lehet. Jól tettétek, hogy nem adtátok meg, tipikusan a jóhiszeműséget kihasználó trükknek néz ki. Semmilyen hivatalos ügyben, és sehol nem kérik a személyes adataidat, a jelszót főleg nem. Ráadásul egy admin nem, akinek van olyan magas jogköre, hogy ne kelljen elkérnie semmit.
Minden oldalon fel szokták hívni a figyelmet, hogy a vezetők nem kérik el a jelszavadat, ha bárki ilyennel próbálkozik, jelentsd nekik. Nyilván azért, mert ez egy egyszerű és népszerű trükk, és azért is, hogy az ilyen felhasználókat tiltsák ki.
Ez egy nagyon szánalmas átverési kísérlet volt.
EGYÉRTELMŰEN CSALÁS!
Jelszót tényleg nem szabad sosem kiadni, ők nem kérhetik.
Na meg a másik, hogy a Steamtől ha keresnek azt BIZTOS NEM magyarul fogják megtenni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!