WOW-ban mi az account type?
Nos,mielőtt nekikezdenék,nem vagyok kocka,naponta max 2 órát ülök a gép előtt,ebből talán 1-1.5 a WoW.
Megvan az első kiegészítő,és amikor bejelentkezek,ott van hogy select account type(azt hiszem)
Ott van nekem: WoW1 és WoW2
Wow1-ben van egy 30as palám,és lehet választani új fajt is,mivel megvettem(egyik ilyen kék valami,másik elf).
a WoW2ben csak az alap fajok vannak.
Kérdezek 2 kérdést:
1.mire jók ezek?
2.Ha megveszem a LichKinget megint lesz WoW3 és abban kell játszanom hogy a ''Lich kinggel játszak'' vagy mehetek abban amit használtam idáig?
Ha megveszem az új kiegészítőt,akkor onnantól 0 ról kell kezdenem hogy ne a BC legyen hanem a LK??
Kössz szépen a segitséget,tehát megveszem mind3 at szép lassan(szülinap,karácsony...)akkor nem kell új karaktert kezdenem.Kössz mégegyszer.
(1. kommentelő-ha tudni akarod még így is van jó 3-4 óra szabadom,nem viszem túlzásba,csak unaloműzésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!