Miért vágja le a széleit egy A4-es nyomtatványnak, ha szkenelni szeretném? Típus Epson SX125.
Figyelt kérdés
Végül is is sikerült beszkenelni, de minkét széléből "levágott" 1-2 cm.-t. Mi lehet az oka? Mit csinálok rosszul?
Ha tudtok segíteni, akkor kérlek úgy írjatok választ, hogy megértsem. :) Életem első nyomtatója, szkenelője és még idős is vagyok hozzá. :) Telepíteni is nehézkes volt.
2012. jan. 9. 12:19
1/3 anonim válasza:
Elvileg a szkenneléskor be tudod állítani, hogy milyen területet olvasson, de ez nyilván szkenner- és szoftverfüggő. Én a használati útmutató átböngészését javasolnám.
2/3 csacsi2 válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Az én szkennerem beállításánál is van olyan, hogy pozícionálás. Legjobb ilyenkor kiválasztani egy bázist (pl.:jobb felső sarok és ahoz igazítani. Használj kockás lapot, vagy jelöld meg a széleket és a közepet jobban látod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Sikerült. A felbontást állítottam át 300-ról 200-ra.
2012. jan. 9. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!