Programozóként lehetek rendszergazda?
Főleg Pesten (de bárhol) érdekelne, hogy rendszergazdai tanfolyam nélkül érdemes-e elmenni állásinterjúra, ha otthon megtanulom az általuk kért dolgokat?
Természetesen nincs rendeszgazdai gyakorlatom.
Mennyire számít a végzettség?
Köszi előre is!
A portás meg az idegenvezető az majdnem ugyanaz.
A kérdéshez:
A végzettség semmit nem számít, ha van infós diplomád az némi plusz pont, de ennyi. A mindenféle gyorstalpalós meg okj-s papírral odaállítókat körberöhögik.
Ami fontos az a tapasztalat. De az nagyon. Ha nincs akkor nem sok az esélyed.
Elvileg kell hozzá végzettség. A rendszergazda és a programozó között van különbség, tudom, mert informatikát tanulok.
szóval szerintem végezz el valamilyen iskolát /ne OKJ-set/
Nem az volta kérdésem, hogy van-e a kettő között különbség, mert én is tudom, hogy van!
Találtam olyan munkahelyeket régen, ahol elvileg elfogadnak OKJ-s végzettséget is.
Általánosságban elmondható, hogy nem számít a végzettség?
Hát igen, igazából én is erre gondoltam, hogy több kisebb cég kellene, és több segéd- vagy pályakezdő állás, ahol tud az ember tanulni a nagyoktól. Sajnos Kelet-MO-n élek, itt kb semmi lehetőség sincs, ezért is gondolkozok Pesten, ott tutira több pályakezdői munka is van.
Köszi Mindenkinek! Írjatok még!
Igazából szerintem attól függ, hogy hol keresünk állást. Nagyon sok helyre informatikus mérnökit kérnek.
Rendszergazdai OKJ-s papírral mire mennék pályakezdőként, kedves utolsó válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!