Nem képes a rendszervisszaállító müködni, kiirja, nincs változtatás a gépen, -kösz. -, mit lehet csinálni? Xp.
Adtam az alhalmazásnak nagy helyet, töredezettségmentesítettem, dos-os paranccsal sikerült még scandiskelnem is, ezután sem állítja vissza.
A "telepítsd újra, vegyél új gépet, stb:::" jellegü beszólásokkal ne fáradjatok,-kösz.
Minden érdemi válaszért hálás vagyok, és köszönöm.
A kérdés nem tiszta.
Először is, ha a baj már megtörtént, a rendszervisszaállítás korábbi visszaállítási pontra meg nem működik, akkor már semmit nem tudsz csinálni, előfordul hogy egy-egy visszaállítási pont nem működik, de ettől még a rendszervisszaállítás szolgáltatás maga hibamentesen fut.
A rendszervisszaállítás szolgáltatás működésének a feltétele meg nagyon egyszerű, engedélyezve kell lennie, és legalább 300 MB szabad hely kell a rendszerpartíción, semmi más előfeltétele nincs.
Éppen ez az! Több kiemelt dátumra is próbáltam visszaküldeni, egyikkre sem állította vissza.
Szerencsére nincs most gond hogy vissza kéne állítani, de úgy volt, hogy volt gond, de mikor nem műkösött, nagy nehezen más úton javítottam.
Azután kezdtem vizsgálni a visszaállítót.
2000 mb helye van, tele van viszzaállítási ponttal, és hosszan küszködik, aztán feladja.
olyan is volt h. kékhalált okozott a próbálkozás, és persze oda van irva a hibaszám, biztos sokat érek vele:S
Az, hogy ez beszólás vagy érdemi válasz, azt te döntöd el.
Mivel tudom, hogy a Windows rendszer visszaállítás nem igazán működőképes, ezért én a rendszer visszaállítást már réges-rég letiltottam, helyette Norton Ghost-ot használok. Már egy jó párszor igen nagy hasznát vettem.
Kösz. Nem tom mi az, de megtudom. Hátha nekem is múködik.
cső.
Találtam egy szuper programot, ami megoldotta, nemcsak ezt, hanem gatyába rázta az öreg gépemet.
AZ upc sebességmérő oldaláról lehet letölteni, 15 nap teljes trial, mindent optimalizál, javít, 15 napig ingyenes, aztán 10 rugó lenne, szal. kihagyom, de nagyon f.sza lett a gép teljesítménye.
Ha lenne ennyi pénzem szoftverre meg is venném.
Azért írom
le, hogy más is megtalája.
Tuneup Utilities.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!