Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kiesett egy billentyű a...

Kiesett egy billentyű a laptopomból hogyan tudnám visszatenni? Próbáltam a youtubon keresni hozzá videót de nem találtam sok típusra van de erre nem találtam. HP COMPAQ PRESARIO CQ 56 nincs eltörve semmi

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 18:06
 1/6 bánomisén ***** válasza:
Pattintsd vissza. Ennyi.
2012. jan. 6. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
[link] szerintem ez nem pattintós és nem tudom visszarakni
2012. jan. 6. 18:54
 3/6 bánomisén ***** válasza:
Ahogy így nézem, a billentyű fémrudacskáit kell bedugni a lukakba, aztán helyére nyomni a billentyűt. Csak figyelj, nehogy fejjel lefelé állítsd be a gombot, mert kezdheted elölről :-)
2012. jan. 6. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
própáltam már sokszor de nem jó ugyanúgy kiesik
2012. jan. 6. 19:24
 5/6 bánomisén ***** válasza:

Pedig erre más lehetőséget nem látok. Elég erősen nyomtad? Nekem is jó erősen kell visszapattintanom a gombomat, ha nagy ritkán valami miatt kiesik.

Ha nem boldogulsz vele, szaladj be egy szervízbe, egy másodpillanat alatt visszarakják.

2012. jan. 6. 19:27
 6/6 anonim válasza:

nekem az R betűm esett ki és az enyém olyan h középen felül van egy pöcök amit be kell "akasztani" és a bal-jobb oldalán meg csúsztatni kell.

a csúsztatás sikerült de a beakasztás nem! aki tud az kérem adjon egy tippet!!!

2012. febr. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!