Dell Inspiron 1018. Ez a netbook mire elegendő/használható?
Képernyő mérete:
10.1"
Felbontása:
1024x600
Panel típusa
WSVGA TrueLife™
Processzor
Intel Atom™ N455 1.66GHz, Hyper-Threading, 512kB L2 cache, 45nm
Chipkészlet:
Intel NM10 Express
Memória:
1GB DDR3 1333MHz
Grafikus kártya:
Intel GMA 3150
Merevlemez:
320GB SATA, 5.400rpm
Vezeték nélküli hálózat:
IEEE 802.11b/g, Wi-Fi, Bluetooth™ 2.1
Hálózati adapter:
Fast Ethernet LAN 10/100Mbps
Portok:
VGA D-sub, 2xUSB 2.0, RJ-45, 2x3.5mm audio (1x fejhallgató, 1x mikrofon)
Olvasók:
Memóriakártya olvasó 3-1
Kamera
VGA kamera, beépített mikrofon
Hangszórók:
2.5W High Quality hangszóró
Billentyűzet:
US
Akkumulátor:
6-cell Li-lon
Tömeg:
1.33kg
Operációs rendszer:
Linux Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx)
(Windows 7-re cserélve)
Egyéb:
Kensington Security slot
Mire lehetne használni ezt a netbookot internetezésen kívül? Szeretném megvásárolni, de nem tudom mégis mire képes.
Háááááát.
az atom elég harmatos,és 1 giga ram se egy erőgépre utal.olyanokra,hogy netezni,microsoft office-t használni,stb.erre jó.De a játék már nem fér bele.
Na igen, ezt elfelejtettem! :) Nem szeretnék rajta játszani, max. pasziánszot :)
Nekem netre kell, Office, Power Point, meg mivel fényképezgetek- Picasa :)
Acer gépet néztem ki de nagyon le akarnak beszélni róla mert tán az akkuja csak 1-2 órát bír ki, holott a neten 6-8-at ír. Az eladó azt mondta hogy ő is ezt a Dell-t használja és teljesen meg van vele elégedve. Lehet hogy csak azért mondta hogy e gép mellett döntsek?!
Ha csak netezés, akkor android is létezik rá. Nincs 100 mega, és teljesen az ismerős rendszer. Érdemes vallatni szerintem.
www.android-x86.org/download
Hja, az androidos LibreOffice valamikor '13 körülre ígérődik. Addig esetleg (hátha akárki hasznára lesz):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!