Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom bekapcsolni a...

Miért nem tudom bekapcsolni a számítógépet?

Figyelt kérdés

Megnyomom a bekapcsoló gombot, nem történik semmi (csak búg a gép) és aztán megjelenik hogy Windows normál módú indítása (és Csökkentett mód, Csökk. mód hálózattal, Csökk. mód parancssorral) és Legutóbbi helyes kovertálás betöltése (?) az utolsó variációra nem emlékszem. De akármelyikre nyomom az Enter-t, pár pillanat múlva ugyanez jelenik meg. Nem történik semmi.

Valakinek van ötlete? Mit csináljak?

2012. jan. 2. 18:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, már megvettem a CD-t, a bizti kedvéért vettem DVD-t is. :D Most megpróbálom akkor megcsinálni a gépet, remélem sikerül.
2012. jan. 4. 22:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam több hül*yeséget már kérdezni, de elakadtam. A memóriatesztes progi nem indul el a CD-ről. A javítótelepítést meg azt sem tudom, hol kezdjem. Mit töltsek le? Honnan? :-( (:D)
2012. jan. 4. 23:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Na végül is az egyik torrent oldalról akartam letölteni, de nem seedeli senki, úgyhogy eddig 0%-ot sikerült letöltenem. :D
2012. jan. 5. 12:07
 14/15 anonim válasza:

aranyos ez a kérdés :D ehehheh

sikerült már helyrepofozni a gépet? :)

2012. jan. 24. 16:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát nem. :D

Azóta is porosodik az asztalomon... :D Én küdöttem a végsőkig... :D

2012. jan. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!