Miért nem tudjuk bekapcsolni a számítógépet?
Milyen írások vannak??
Minek a hatására történt ez?? Mi válthatta ki szerinted?
Mit csináltál legútóbb?
CMOS resetet próbálj meg.
Na itt vagyok csak ilyen 3 percek híján jön be minden!Bekapcsolom a gépet elkezd tölteni.Várok pár percet.Tovább valami vagyis hát a szokásos.Utána megjelenik legalul, hogy BOOT FROM CD/DVD:
ISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.
Entert nyomok.Utána pedig várok megint pár percet aztán megint ez a kiírás de ez már felül és csak ez a kiírás BOOT FROM CD/DVD: ISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
Féléve van meg az a gép és eddig semmi baja nem volt szóval a boot meg ilyenek biztos jól voltak beállítva.vagy nem tudom de eddig jó volt. Eddig még a biosba sem nyúlt bele senki csak én amikor onnan tudtam csak újratelepíteni az operációs rendszert.windows 7 volt rajta én pedig xp-t raktam rá sp3.Esetleg lefényképezzem vagy ilyesmi?
Az már érdekes, ha pár percet kell várni a bootnál. Csak akkor küldj képet, ha nem megterhelő.
Asztali gépről van szó?
Biztonságért ellenőrizd le a beállításokat a biosban, esetleg reset factory default.
Ja és tegyél be valami olyan CD-t, amiről régebben sikerült bootlni, esetleg többet.
A drótok ellenőrzése pl szintén egy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!