Laptopot szeretnék venni hatvan és nyolcvanezer forint között. Hol kaphatnék ennyiért és milyet? Miket tanácsoltok?
A mostani gépemen Vista van és igen nagyon szeretném a Safarit.
Egyébként a mostani gépnek nem tudom mi baja, az unokabátyáim szerint az alaplap hibás, vagy adatlap? Hogy hívják? Bekapcsol, zúg, felvillan a kék kis fény, aztán elhallgat a zúgás a fény még mindig ég, be van kapcsolva, de fekete a képernyő, nem történik semmi. Holnap elvisszük szervizbe, de folyton baj van vele, ezért szeretnénk másikat, nem lehetne eladni valamennyiért? Nem számít jó gépnek? Három éves.
Hát kérdezd meg szervizben vagy laptopos vagy számítástechnikai boltban hogy használt laptopot hol vesznek visza ami nem nagyon:p müködik
ahogy nézem az ajánlot laptopot amirt irtak az használt és roszab akor a tiedért talán adnak egy 20 ast legaláb
és máris majdnem 100 körül vehetnél
elöb probáld eladni és gyüjtöges
mond mef hogy ha nem új és 2-3 minimum garanciás laptoport vesztek akor tönkre megy és hiába vetétek:p
szerintem jó beruházás lene 110 körülit veni
ha sikerül régi roszat eladni....:s
mert talán enyiért már kapni erõs és tartós laptopot
amugy nem notebook amire te gondolsz habem NETbook és hát 13 colos is ritka meg drága azok 10 colosok sajnos
amugy forint nagy rosz értékü sajnos
ugy 20 ezerel drágáb minden:(
méf fél éve kb 80 ezerért olyan gépet vetél voln ami 3-4szer job mint a mostani tönkre ment...:(
mindég:) hát ez van igy jártatok
netezni biztos tudsz majd ha egy ujat veszel linkelek vmit de lehet feleslegesen:D 80 bol már talán lesz vmi
viszont mint irtam talán a régit eltudnád vagy tudnátok adni talán akár 20 ért és akkor máris 100 körüli öszueg van uj laptopra ... na de mindegy
mért kérdezel ha ijen eldöntött tény miden?
azt veszel amit tudsz ha nicsn lehetöséged másra
én is venék laptopot de nemtudok...
ha nem acer lene nagyon tetszene: pf nettó ára 79:( amugy 100 na ez nem jó akor:S enyit nem is ér és 1 év garancia
jó kis eee netbook de gyenge cpu val:
84 ezer jónak tünik, de a bolt nem igazán tünik jónak:S
tudom hogy nem 100 ért akarsz de hátha eltudod adni régit
hát nem a legjobbak de célnak megfelelnek
itt bankártyával lehet rendelni használtat magánszemélyektöl lehetnek gondok is néha de expresszen is kereshetsz használtat
meg amit linkeltél ha nagyon az kell ved meg te neked jó lesz az is ha régi nem jo jobb mint a semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!