Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A CPU 65 fokos lehet?

A CPU 65 fokos lehet?

Figyelt kérdés

A gép mikor elindul nagyon csunyán bug,kerreg.

Mi lehet e baj?

2009. máj. 21. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég sok minden. A procinál függ az is, hogy milyen cpu-d van, van amelyiknél normális a 65 fok (főleg a régebbieknél, az újaknál már elég sok, de még nem olyan vészes).

Valószínűleg valamelyik ventid haldoklik, ezért zörög a gép. Próbáld ki, hogy bekapcsolva leveszed az oldalfalat, és egy pillanatra hozzáérinted az ujjbegyedet a ventik közepéhez egy pillanatra(de csak egy pillanatra!), sorban mindegyikhez (cpu, vga, esetleg házhűtő). Amelyiknél abbamarad a zörgés, az a ludas.

(Valószínűleg még működik a venti, különben nem zörögne, de már nincs sok hátra neki... vagy csak ki kell tisztítani)

2009. máj. 21. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bug a gép akkor a ventilátoral lessz a baj!!a processzor pedig ilyenkor nyáron jobban melegszik mint télen ,nos az enyém 45-50C fokig emelkedik de van mikor fel megy 55 60 ra attol függ mit csinálok!De ha rám halgatsz leszeded a gép oldalát és megtisztitod a portol ha ugyanazt csinálja, hogy bug szerez be egy másik ventilátort vagy probáld a ventit kontakt sprével befujni a belsejét persze ha van olyanod!
2009. máj. 21. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A gép "kézileg gyártott".Gondolom érted.

A készitőt felhivtam mert mintha fel is akarna robbanni.A telefonban hallotta a hangot és pár órán belül itt van.

Azt mondta régi a hűtő és a ventik is,de addig is kapcsoljam ki a gépet.Hozz mindenből újat.

Remélem ez a baja,mert ma addig el nem megy.

2009. máj. 21. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is modolva van a házam!én beleraktam 2 db 12 cm-es vntit az oldalába és tökéletes a hütés
2009. máj. 22. 23:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2 venti csere és egy hűtő csere lett.

Most minden rendben van.Alig hallom a gépet,mikor régebb a Barátokközt sem tudtuk végignizni a hangos géptöl.

2009. máj. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!