Counter Strike 1.6 elindítási és működési hiba! Mi a megoldás?
Ha elindítom akár az exe fájl-t, akár a parancsikonját folyamatok közt ott van, de a játék maga nem indul. Megpróbáltam a half life-ot elindítani és sikerült is. Játszottam vele körülbelül 5 percet és hibaüzenettel kidobott. Gondoltam egyszer előfordulhat, megpróbáltam újból
és ismét kidobott, de immár hibaüzenet nélkül, csak megjelent a kurzor, kattintottam, letette az asztalra játékot és bezárta. WIN7-et használok, gépemmel nem hiszem, hogy gond lenne fél éves dual core, 1gb os videó kártya, 2giga ram, főbb jellemzői, tehát nem hiszem, hogy a gép a hibás. Ötleteket várok !
567-ban csak az Antologhy van, ami 1.6, és CZ is egyben, 5000 Ft.
Steam-en:
Az Antologhy: 5,99€ -> 1862 Ft
Csak az 1.6: 3,99€ -> 1240 Ft, de ez is asszem már úgy van, hogy CZ-vel együtt.
Mi is 6000Ft? :)
A "TELJES" pack, amiben már Source is van kerül 11,49€ -> 3573 Ft-ba. Még ez sem 6000. :D
Sőt, (bocsi a tripla megszólalásért) a teljes Valve pack, amiben ezek a játékok vannak (szám szerint 24 db):
Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Portal 2
Kerül 44,99€ -> kb 14000 Ft!
(Anthology-ban 5 van: Counter-Strike, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Ricochet, Counter-Strike: Condition Zero
A "teljes"-ban pedig 6: Counter-Strike, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Ricochet, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!