Mik egy jó laptop tartó szempontjai?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy laptop tartót/állványt/akármit, amire rárakom a gépet, mert nem akarom az ágyra tenni, mert ugye nem kap levegőt. találtam sokfélét, de nem tudom melyik lenne jó. az egyik választásom egy ventillátorosra esett, a másik pedig alul párnázott, a teteje pedig laminált fa és led lámpa van hozzá. Mennyire fontos a ventillátor hozzá?2011. dec. 27. 17:05
1/3 Argloss válasza:
Tartónak egy fadarabot is használhatsz, ízlés kérdése, szinte teljesen mindegy. A hűtőpad (amiben van ventilátor) az már hasznosabb, mert plusz hűtést ad a gépnek.
2/3 anonim válasza:
Én leforditot müanyag vagy fém tálcát szoktam jasználni
de jó üveg is mondjuk csak megvág:p
fa azért nem jó mert tartsa a meleget de job mint az ágy biztos
ha melegedös laptop akor ventiset vehetsz de az fogyaszt áramot is
ha áksiról megy akor azt...
jó bizţos nem vészes de számít
3/3 A kérdező kommentje:
tehát akkor a fa nem a legjobb. rendben köszönöm. a ventillátoros lesz.
2011. dec. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!