A házimozihoz tartozó hangfalakat hozzá lehet csatlakoztatni a számítógépre?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a házimozihoz tartozó 5.1-es hangfalszettet össze lehet-e dugni a számítógépre, és ha igen hogyan?2011. dec. 26. 20:32
11/14 anonim válasza:
Szerintem nézz utána annak hogy S/pdif
nekem ilyen is van a gépem hátulján, de még a régi pentium4-esemen is volt már. ha van ilyen a hangfalak erősítőjén is, akkor kösd össze azzal.(de ilyet még az életben nem csináltam, szóval nem tudom hogy kell)
Vagy nincs több analóg hang bemenet az erősítőn?
12/14 anonim válasza:
Írtad hogy van még pár féle bemenet amit nem tudsz hogy mi. szerintem guglizz utánna a készüléktípusnak,nézz meg a gyártói honlapot, vagy ha van hozzá útmutató (bár az nem túl bőséges általában)
13/14 anonim válasza:
ja lüke vagyok, a számgépen mondtad a többi csatlakozót amit nem tudsz. alaplap manual. de ez általában a zöld a "front" meg a fejhallgatóhoz is ez jó, van még egy ugyanolyan jack dugó a másik hangszórópárnak (hátsók) meg egy a mélynyomónak is. Ezen kívül van egy mikrofonbemenet(rózsaszín) meg egy line-in ami szintén bemenet, átjátszó zsinórnak ha pl rádióból vennál fel valamit, vagy a régi kazettáidat másolnád a walkmanről a gépre és onnan az mp3 lejátszóra :-)
14/14 anonim válasza:
nekem lenne egy eastern ceron 9500 házimozi vagy erősítőm és nem tudom rákötni sehogy a gépre..valaki segitene?:D
[link] na ez az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!