Milyen ez a konfig?
Sapphire HD6850 1GB DDR5
A-Data DDR3 1600MHz 4GB Kit Gaming Series
WD Caviar Blue 500GB
FSP HEXA 500W
Sharkoon T5 Value
AMD Phenom II X4 960T Black Edition Box
Arctic Freezer Xtreme Rev 2 (Intel, AMD)
Vagy tudtok jobbat is?
A www.lambdacomputer.hu-ról néztem.
Játékra kéne.
Ez mind összesen: 173.220,- Ft
Megéri az árát?
Vakuljak meg, de hol az alaplap?
Amúgy az a ram felesleges a "sima" 1333Mhz-s modulok bőven elegek.
Jáj meg ne vakulj!!! :)
Én sem látom az alaplapot
asus m5a97
Ja és ezt is kihagytam, én hulye
Tudtommal lehet 6magosítani a procit ha jó, de mi van, hogyha rossz a +2mag?Lehet vmi baja?
Hart te nem a PH!-nek dolgozol?
Igen lehet 6 magosítani, és ha nem jók a feloldott magok akkor egyszerűen vissza lehet őket tiltani.
Amúgy elég jó a konfig.
Azt honnan szeded hogy a Ph!-nak dolgozok?
Még annyit hogy szerintem felesleges az a böszme nagy hűtő elég helyette ez is:
Ha most nincs rá pénzed és nyáron lesz és addig el vagy a mostaniddal szerintem nyugodtan várj.
Addig úgy is kinn lesznek bőven az új steppinges bullok, a radeon HD7xxx széri nagyja, és az nV is hozza a geforce GT/GTS/GTX6xx modelleket. No meg jönnek az APU-k is, szóval szerintem nyugodtan várj(addig hát ha a forint is jobb lesz) és majd akkor tedd fel ezt a kérdést.
Am tényleg érdekelne honnan jutott eszedbe az a Ph! dolog.
www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2482908-tenyleg-1-nap-mulva-mutatjak-be-a-radeon-hd-7970-et-o
itt a 12-21 14:24 nél az uccsó mondat, de nem erről következtettem arra ez csak elgondolkodtatott rajta,de nem ekkor fogalmazódott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!