Milyen lenne ez a konfig?
Főként játékra kellene.
Alaplap:ASRock 970 Extreme3
Proci:AMD Phenom II X4 960T Black Edition Box
VGA:Sapphire HD6850 1GB DDR5 vagyGigabyte GV-R685OC-1GD - HD6850 1GB
RAM:A-Data DDR3 1600MHz 4GB Kit Gaming Series
TÁP:FSP HEXA 500W
Ház:Sharkoon T9 Value fekete-zöld
Asrock alaplap szerintem egy alsó kategóriás alaplap (tudom ezért még kapok másoktól)
Amd proci helyett inkább intel. az meg tök mindegy, hogy black edition. drágább, de nem jobb mint a sima
Gygabite kártya az oksa
ramból szerintem 2x2GB 1333-as dual miatt
A ház meg megint tök mindegy
A táp 500w-os elégnek tűnik, de a márkát nem ismerem... ha az 500ból leadja 80-90%át, akkor ok. ha csak 60at, akkor nem
Alaplap helyett MSI vagy ASUS. VGA-ból a Sapphire-t ajánlom. Ramból jobb a 2x2gb ahogy az előbb mondta mert dualban jobban működik, és 1333Mhz is elég. Procival nincs semmi baj, bőven elég a mai játékokra.
Az előző meg nem ismeri a jó márkákat, mert az fsp az az egyik legmegbízhatóbb mákra. Bőven elég lesz oda az a táp.
A tápról azt olvastam, hogy minőségi.
A régi gépemben volt ilyen márkájú alaplap nekem 6 évig bírta.A táp volt a hibás, mert tönkre tette az egész gépet.:$
"Asrock alaplap szerintem egy alsó kategóriás alaplap (tudom ezért még kapok másoktól) "
Más esetben adnék is neked, de mivel ezen pont ETRON USB3 van ezért szerintem se vedd meg.
Amúgy olyan lap kéne a 960T-hez ami tudja a magfeloldást.
1333Mhz-s ram tényleg elég, a DCse rossz miatta nyersz kb 10%-t.
"AMD gagyi jobban járnál egyjókis Intelel hosszab idö tartalma is"
HA szeretnéd nyugodtan megbeszélhetjük mi nem tetszik. Ebben a kategóriában jobb ha fel se hozod az i3 2100-t, ha pedig úgy az egész AMD-ről akarsz beszélni akkor nagyon, de nagyon sok és jó érvre lenne szükséged. A VGA-nál a sapphire jobb. A Hexa meg jó táp.
Tisztelt Hart!
Mi az a magfeloldás?
Milyen lapot tudnál ajánlani helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!