Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Le akarok egy...

Mit csináljak? Le akarok egy filmet játszani DivX Playerrel és azt írja ki, hogy.

Figyelt kérdés

...This video is in an unsupported format and cannot be without play installing additional DirectShow Filters.

Mással se tudom lejátszani, de a mellette lévő videókat igen.

2011. dec. 23. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a fájl sérült. És ha mással sem tudod lejátszani, akkor ez a leg valószínűbb. Esetleg tölts le egy divx codec pakkot, hátha tényleg csak ennyi baj van vele.
2011. dec. 23. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval, ha letöltöttem egy ilyen divx kodeket, feltelepítettem és úgy se megy, akkor sérült?
2011. dec. 23. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

K-Lite Mega Codec Pack

Vagy csak egy MPC-HC.

2011. dec. 24. 01:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyikkel se megy.

Azért köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 24. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Van ám még a DivXPlayeren kivűl sok Player:

Windows Média Player

GOM Player

Quick Time player stb.... DE talán a leguniverzálisabb, mely 36 videofájl formátumot támogat: a VLC Média Player. Ha ezzel se megy, akkor fájlhibád van. Nézd meg, rekordletöltése van: több mint 1.240.000!

[link]

Itt is olvashatsz róla:

[link]

2011. dec. 24. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:

VLC-vel se megy.

Akkor fájlhiba. Neked is köszönöm a választ!

2011. dec. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!