Mennyi a minimális összeg egy lapiért, amin mondjuk photoshop gyorsan fut, esetleg játszani is lehet rajta, meg persze az alap dolgokat?
Figyelt kérdés
Milyen videókártya, memória, proci...a minimális?
esetleg konkrét ötletek is jöhetnek!
2011. dec. 20. 21:26
1/2 RedHead91 válasza:
Hát, nekem egy ASUS x58l-em van, a legalapabb videókártyával, ami csak létezik, de még így is gyönyörűen fut rajta 1-2 régebbi, vagy egyszerűbb mai játék (olyanokra gondolok mint audiosurf, Sherlock Holmes VERSUS sorozat játékai, Heroes 3), a Photoshop pedig problémanélkül, ygorsan megy.
Árat sajnos nem tudok mondani, mivel ajándékba kaptam anno, de ahogy nézegettem neten legalább egy 100-as.
2/2 A kérdező kommentje:
aha, kösz
2011. dec. 21. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!