Fotosopp segítség kéne, vki?
Kicsit bővebben. Milyen módszerrel akarod végigcsinálni, és melyik lépésben akadtál el? Ennyiből nem derül ki hogy mit csináltál, és mi nem jó benne.
A program használata nem abból áll, hogy te 1-2 kattintásból komoly hatásokat érsz el. Többszintű és összetett műveletsorok elvégzésével lehet haladni, aminél egy-egy részművelet mindig csak egy adott hatást ad hozzá vagy változtat meg a képen.
Nincs olyan, hogy stílus, esetleg a Szűrőkre (filter) gondolsz.
Ahhoz hogy annak hatását a képen lásd, a réteget ki kell választani, és láthatónak kell lennie. Mivel minden módosítás az előzőre is hatással van, az egyik szűrő a másikat felülírhatja.
De ha elölről kezded, akkor ugyanazt kell csinálni, kiválasztod a szűrőt, azt valamilyen beállítással a rétegen aktiválod, és kész. Utána mented valamilyen képformátumban.
wáháá, sikerült, mekkora profi lettem ey nap alatt:DD
szla megduplikáltam a layert, és akk lett egy olyan backgorund layer, azt megmá tudtam stílusozni. vagy mi. na. köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!