Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a gépemben maradt valaki...

Ha a gépemben maradt valaki facebookja, valahogyan eltudom menteni, hogy holnap beléphessek, ha nem tudom a jelszavát?

Figyelt kérdés
Nem mentem előtte sajnos a jelszó mentésére. És ha kilépek, nem tudok visszalépni. De most még benne vagyok, hogy lehetne megoldani?
2011. dec. 23. 00:27
 1/8 Pj0tr ***** válasza:

Szerencsére sehogy.

A minősítő jelzőket, most kihagynám, mert még törölnék a választ, hiába van benne a helyes megoldás.

De visszakérdezek. Mi a franc közöd van neked más facebook accountjához?

Lehetséges válaszok:

1) Semmi

2) Az ég világon semmi

2011. dec. 23. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ebben én sem segédkezek...
2011. dec. 23. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:

A megoldás egyszerű. Leírom lépésről-lépésre.

1: Rámész bal felső sarokban arra a kis nyilacslára.

2: Megnyomod a kijelentkezés gombot.

3: Kitörlöd az előzményeket és békén hagyod más facebookját.

Neked hogy esne ha valaki belépne a tiédhez ? De ha adsz egy e-mail címet pár perc és tudom a jelszavad :D

2011. dec. 23. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a személy annál köcsögebb dolgokat tett, mint hogy én elolvasom a leveleit, amik rólam szólnak.
2011. dec. 23. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért engeded, hogy a te gépeden facebook-ozzon. Én be se engedném a házamba.
2011. dec. 23. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen igazad van sajnos.
2011. dec. 24. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
De akkor is. Attól, hogy valaki nagyon szemét az még nem azt jelenti, hogy neked is annak kell lenned. Legyél okosabb, mint ő. Más módja is van ennek mint a bosszú.
2011. dec. 24. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:
HOgy őszinte legyek bosszúról szó sem lett volna és nem is volt, csupán elolvastam néhány beszélgetést... és már minden világos, a hazugságok, stb.
2011. dec. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!