Miért nem tudok már több hete az iwiwre belépni? Folyamatosan azt írja, hogy karbantartás miatt nem elérhető. Mit csináljak, hogy beléphessek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 11:59
1/5 anonim válasza:
Töröl a böngészőből azokat a sütiket, amelyek az iwiw-re vonatkoznak.
Firefox-nál:
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Sütik megtekintése gomb/..kijelölöd az iwiw-eseket és Sütik törlése gomb
2/5 anonim válasza:
igen xsináld azt amit az első válaszoló írt...nekem is ez volt,csak ugys tudtam belépni ha rákkatintotam az "elfelejtette jelszawvát"ikonra és e-mail címen keresztül...
3/5 anonim válasza:
menj az iwiw.hu-ra és amikor bejön a képernyő nyomj
ctrl+f5 -öt
Ezzel kényszeríted, hogy a böngésző töltse be újra az oldalt. (Feltehetőleg a cache-be elmentette neked a "karbantartás alatt" álapotot, és most mindig zat rakja eléd.)
4/5 anonim válasza:
Első, imádlak, hálám üldözni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/5 anonim válasza:
Én is imádlak ... ha lány vagy... :)
Első hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!