Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vezérlőpultból nem töltbe az...

Vezérlőpultból nem töltbe az eszközök és nyomtatók mappa. Miért?

Figyelt kérdés

Üdv

Egy olyan esettel állok szemben amivel még nem találkoztam eddig. Egészen ez előttig minden működött a gépemen ám a régi Bluetooth driveremet letöröltem és kipróbáltam egy másik drivert. De ez nem működött végül vissza raktam azt a drivert amit a DELL honlapjáról szedtem le mivel egy Dell Inspiron 1545-os notim van. Minden vissza is ment szépen de most nem tudom megnyitni Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Eszközök és nyomtatók nevű mappát, vagy is inkább elkezd betölteni de valahol 95%-nál megáll.

Nem tudok vele mit kezdeni tudnátok esetleg valami segítséget nyújtani ez ügyben. Előre is köszi

2011. dec. 22. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!