Van egy mp3-am, amiben létre szeretnék hozni többféle "lejátszási listát". Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ezt nem teszi lehetővé. Egyedül úgy tudok egy saját magam által kreált "lejátszási listát" hallgatni, ha azokat a számokat egy mappába teszem be, majd azt a mappát nyitom meg. Eddig nem is nehéz. A baj ott kezdődik, ha egy számot több "lejátszási listába" szeretnék tenni, mert mondjuk más zenék között is szívesen hallgatnám azt. Ezt ugyebár úgy lehet lehetővé tenni, ha még egyszer rárakom az mp3-ra a számot, csak máshova. Ez kevés számnál működne is, de én ezt nagyban csinálnám (mit tudom én... Lenne egy rock-album, lennének olyanok, ahol szétválasztom előadók szerint stb.). Próbáltam már parancsikont létrehozni, de azt nem ismeri fel az mp3. Mit csinálhatok ebben a helyzetben?2011. dec. 11. 14:16
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy semmit. Ahányféle MP3lejátszó, annyiféle tudás és annyiféle ára van. Valószínűleg a tiéd ezt nem támogatja és akkor semmit nem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!