XBOX 360 Arcade játék írás?
Konstruktívabb lehet ha nem úgy teszed fel a kérdést mintha minden körülménnyel tisztában lennénk.
"Nézegettem neten, hogy kell játékot írni aszerint meg csináltam mindent"
Konkrétan mi szerint is?
"de az utolsó pár százaléknál be dobott egy errort"
Kifejthetnéd minek az utolsó pár százalékánál (fordítás, linkelés, futtatás) és miféle errort dobott be. (kicsit nehezemre esik elhinni hogy csak egy "error" szót ír ki)
Ja hogy te DVD-re akarsz írni... Talán erre is érdemes lett volna egy utalást tenned hátha nem jövök itt programozói szakzsargonnal.
A 8,5 GB a névleges kapacitás, a valós kapacitás ennél mindíg kissebb. (Hogy mennyivel az a lemez minőségétől függ) Össze kéne hasonlítanod pontosan, az ImgBurn 1 bájt pontossággal kiírja mindkettőt. (A belinkelt oldalon az utolsó kép, bal oldalt a "Size:" sorban a képfájl mérete, jobb oldalt a "Free space:" sorban a lemez tényleges kapacitása) Bár ha túl kevés a hely, arról az írás előtt illene szólnia, nem 98 százaléknál, szóval nem is tudom.
Egyébként nekem kétrétegű DVD-t még egyszer sem sikerült írnom. Akárhány meghajtóval próbáltam, mind elrontotta. (Rohadt drága a lemez szóval nem is kísérleteztem sokáig)
A DVD-írás helyett egyébként kipróbálhatnád ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!