Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megeri megvenni ezt a netbookot?

Megeri megvenni ezt a netbookot?

Figyelt kérdés

[link]

Az Asus X101H-BLACK054G netbookot neztem ki,mert eleg nekem ez az teljesitmeny.Netezni,zenelni,neha filmezni,videot/kepet szerkeszteni,de jatszani nem hasznalnam.

250 GB a hdd es a ram bovitheto 2 gigara majd a kesobbiekben.(tudom rossz felfogas)

Most ennyi penzem van.53-53 ezer.

Esetleg ebben az arban van jobb netbook.

Egyaltalan megeri ezt megvenni?

14/f

Bocsi az ekezetekert!

Elore is koszi.Zold kez!

2011. dec. 18. 18:37
 1/6 A kérdező kommentje:
2011. dec. 18. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
jobban jársz egy használt géppel. főleg ha nem létfontosságú a hordozhatóság, asztaliból 50ért ettől messze használhatóbb konfigot lehet kapni
2011. dec. 18. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:

asztali gepem mar van.Egy eleg uj konfig.

3 magos procival 4 gb rammal stb.

Tehat inkabb a hordozhatosag a szempont.

2011. dec. 18. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

atomok elég halvány teljesítményű jószágok. netezni, filmezni is csak korlátozottan képes, egy flash alapú weboldal, vagy egy 720p-s jútúbos videó már elég kemény falat. igaz ilyen kis kijelzőn meg alacsony felbontáson a 360-480p is bőven elég.

videó/képszerkesztést viszont úgy ahogy van felejtsd el, főleg ha nem csak kisebb képeken akarsz vörösszemet eltávolítani.

atomoknak egyetlen előnyük van, mégpedig a hosszú üzemidő. bár ezt egy tőle jóval erősebb c-50es alapú gép is majdnem hozni tudja, csak kb 20ezerrel drágábban...

én továbbra is a használt gépek között keresgélnék, hordozható gépek között is találni sokkal életképesebb alternatívákat.

2011. dec. 18. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Es ez ??

2011. dec. 19. 14:09
 6/6 anonim válasza:
Ez már sokkal jobbnak néz ki mint az előző!
2012. jan. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!