Gamer gépet szeretnék összehozni! Szerintetek ez jó? Működni fog?
Sziasztok!
Elsőre én erre gondoltam:
Proci: AMD Phenom II X4 970 3.5GHz AM3 (lecseréljem a gyári hűtését?)
Alaplap: ASUS M4A88TD-M EVO/USB-3 vagy ASUS M4A88TD EVO/USB-3 (itt nem tudom melyik lenne a jobb. Tanács?)
RAM: Kingmax DDR3 1600 MHz 8 GB kit
Táp: Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC vagy Hipro 520W HP-D5201AWR2
Ház: Thermaltake V3 Black edition vagy Thermaltake VM30001W2Z V4
+ ventilátorok, alúl, felűl.
Merevlemez: Kingston SV100S2/64G Merevlemez (SSD)
+ a régi gépből Samsung HD502IJ 500GB (serial ATA,SATA-300) Remélem ez jó lesz az új alaplaphoz!
VGA: Már van! MSI R-5670-PMD1G-OC (DDR5) Majd szeretném lecserélni, de azt majd kb. 3 hónap múlva.
Monitor az van, bill. és egér az van. Az egérre büszke vagyok! Cyborg R.A.T. Black Ops Limited Edition Gamer lézer egér! :) Tuti hent patkány! :)
Szóval mi a véleményetek? Működőképes lesz a gép? 150k-ból kell kihoznom a dolgot!
Előre is köszi a tanácsokat!
Robi911:
Pont a CoolerMaster Hyper TX3-ra gondoltam én is. A táp most már úgy néz ki a Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W lesz. Remélem elég lesz az 500W :( Azt mondták, hogy a thermaltake házaknál jobbak a Cooler Master-ek. De nem tudom melyik típust válasszam. Az SSD vinyóra azt mondták jobb lenne egy v100+, vagy v200. De az ár az fontos!
Volt olyan vélemény is aki a AMD Phenom II X4 970 3.5GHz AM3 helyett AMD Phenom II X4 960T 3GHz AM3-at ajánlott. Nem tudom melyik lenne jobb. De szerintem a 960T régebbi mint a másik. Az alaplapnál még mindig nem tudtam dönteni.
Szépen lassan nekem is összeáll majd a vasam :) Minden egyes tanáccsal okosabb, és szebb lesz :)
Megtetszett a CoolerMaster RC-370-KKN1-GP Elite 370 ház! Azt fogok venni. A procinál 5k-6k-t tudnék spórolni, de a 3.5MGh meggyőző. :)
körbenéztem az alaplapok között, és inkább ezt veszem:
M5A97 PRO
* Dual Intelligent Processors 2 (két intelligens processzor) technológia DIGI+ VRM digitális tápellátással: az új szabvány
* UEFI BIOS - Rugalmas, egyszerűen kezelhető BIOS felület
* Auto Tuning - Auto System Level Up
* Négy GPU-s CrossFireX támogatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!