Ha a lenti dolgot mecsinálo akkor fog müködni a fejhalgatóm ( nem működik a hang )?
Figyelt kérdés
Ha kivágom a hangosító szerkezetet és a kábelt összedolgozom (a huzalokat) akkor fogg müködni?Gondolom ha müködni fog akkor csak a hangszorónál lehet majd hangosítani.
2011. dec. 11. 19:30
1/3 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy ott van a baj? Szerintem gyakrabban szokott megtörni a vezeték a csatlakozóknál. De persze ha a hangerő szabályozó a hibás és a kivágás után jól kötöd össze és még rendesen le is szigeteled, akkor működni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
bíztos vagyok mert mikor ott mozgatom akkor egyszer egyszer bejön a hang van mikor halkan van mikor teljesen,de van amikor eltalálom és akkor görcsbe áll a kezem mert ott abban a pozicióban kell taranom.
2011. dec. 12. 13:49
3/3 anonim válasza:
Mármint a vezetéket mozgatod gondolom, nem a potenciométert (ha az lenne megkopva), akkor tényleg ott van megszakadva. Akkor ki kell belőle vágni, viszont ezek a vezetékek a kisebb átmérő miatt nem műanyag szigeteléssel vannak körülvéve, hanem lakkréteggel, ezért nehéz őket forrasztani, előtte le kell égetni a réteget pl öngyújtóval, bár a forrasztóón is leégeti egy idő után. Illetve a forrasztás leszigetelése is nehezebb lesz ugyanezért, én javasolnám, hogy vegyél hozzá zsugorcsövet, de ha nincs szükséged a mikrofonra, sokkal könnyebb dolgod lenne, ha kicserélnéd a vezetéket sima árnyékolt sztereó kábelre, azzal könnyebb dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!