Battlefield 3-ról jellemzőket?
nekem megvan xboxon, nagyon jó, csak hát gyenge a netem és néha laggol, ez az egy zavar benne
ami jó benne, az hogy itt csapatmunka kell, nincs olyan mint pl a codban hogy valaki egyszemélyes hadseregként legyilkol mindenkit, itt többen is vagyunk, sokkal nagyobb a pálya, vannak járművek is és a helyszín is sokkal nagyobb, itt külön fejlesztheted a classaidat, járműveidet és a fegyvereidet, így szerintem sokkal több ideig leköt mint egy olyan játék ahol egy classal felfejlesztesz mindent, pl cod, itt a fegyvereken kívül vannak kütyük is amik szerintem nagyon jók, ilyen pl a mortar, defibrillátor, lőszer csomag, mozgásérzékelő stb. van egy a cod-hoz hasonló callsign szerűség, csak itt két dögcédula van, összeségében szerintem nagyon jó játék, megéri megvenni, persze ha teheted inkább x-boxra vedd meg, mert hallottam hogy pc már halhatatlanok a cheaterek, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!