Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A battlefield 3 valóban...

A battlefield 3 valóban olyan, hogy ha tankkal vagy valamivel belelősz egy épületbe az leomlik?

Figyelt kérdés
Sűrgős lenn!!!!!!előre is köszönöm!!(azok válaszát várom jobban,akinek megvan,de aki tudja azét is)(Battlefield 3 kritikát nem kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 18. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen. Igaz én még nem vettem meg, de a Bad Company 2-ben is ez volt és egy PC Guru cikkben olvastam is hogy a motorja elég realisztikus lesz.
2011. dec. 18. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, olyan. FrostBite2 motor hajta. Már a BFBC2-be is volt rombolhatóság. Egyébként nagyon élvezetes játék, én gondolkodás nélkül megvettem. :)
2011. dec. 18. 10:05
 3/5 A kérdező kommentje:
én is így szánom,hogy gobdolkodás nélkül megveszem!!!:) KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!
2011. dec. 18. 10:08
 4/5 anonim válasza:
Bizony,az összes Battlefield szinte ilyen.Akármit lerombolhatsz,még a puskára szerelt gránátvetővel is porig rombolhatsz egy kisebb házat.Ez az egyik legjobb dolog szerintem a BF sorozatban.
2011. dec. 19. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én megmondom az őszintét annak idején sokat CODoztam és kissé furcsa volt és nem is értettem hogy, hogy a fenébe ölnek meg egy fal mögött. Ott megszoktam hogy egy vastagabb fal még egy tanktól is megvéd, ott meg...
2011. dec. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!