ATI Mobility Radeon HD5470 512MB videókártya, + HDMI kimeneten keresztül LG FULLHD LED LCD TV összekötése hogyan?
A laptopomban lévő ATI Mobility Radeon HD5470 512MB videókártyán lévő HDMI kimeneten rákötöttem az LG tévét a laptopra, beállítottam az 1920*1080px felbontást a laptopon, de elég pixeles eredményt kapok a tévén. (mármint szerintem 1080p felbontás mellett sokkal szebb képet kellene kapnom). Értsd: Ha RGB kimeneten kötöm rá, még akkor is szebb képet kapok a TV-n, mint a HDMI kábellel. Mi lehet ennek az oka?
(Most frissítettem az ATI drivert, nem segített).
Előre is köszi
Sajnos ez nekem is megvan ami a rühely, hogy nekem régen crt-n is szebb volt ekkora felbontással mint a tv-n sajnos ez windows nyűg nem igen lehet javítani rajta max kisebb felbontással.
(MJ.: Mániákus kísérletező lélek vagyok elég szépen vitte az 1920X180 at a régi mercury 10" crt-m XD nagy meglepetés volt...)
Ha tudnék írni...
1. 1920X1080
2. 19"
3. Röhej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!