Meg tudja ölni a virus az mp3 lejátszót?
Figyelt kérdés
adathordozónak használom,de de valami nem okés.Tudom hogy virust szedett be a havernál,és nem tudom se formázni se semmi,ha virusirtó felügyel nem tudom megnyitni,ugrál össze vissza megjelenik majd eltünik,virusirtó nélkül megnyilik,de azonnal fertőz,már 2x formáztam a C-t ma,de nem tudom hogy lehetne leformáznom ezt a szart,valakinek valami tipp? vagy kukába vele2011. dec. 15. 12:18
1/5 anonim válasza:
Futtasd rajta a vírusirtót és ha talál valamit akkor töröld.
2/5 anonim válasza:
Gondolom a te géped is rommá van fertőzve.
3/5 A kérdező kommentje:
hát ezek közül eyik se volt hasznos,mert irtam aktiv virusirtó mellett nem használható a hordozó,és azt is irtam ma már 2x volt HDD formázás :) azért köszi
2011. dec. 15. 13:35
4/5 anonim válasza:
Indítsd el csökkentett módban a Windowst és formázd úgy. Úgy hallottam, hogy csökkentett módban nem aktívak a vírusok.
5/5 A kérdező kommentje:
hát ezt rosszul hallottad :) azért ment a zöld.
2011. dec. 18. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!