Ez vírus lehet? Vagy kémprogram?
Egyszer le töltöttem egy fájlt, amitől majdnem vírus került a gépemre, ekkor az AVG (nem tört) riogatott, hogy indítsam újra, hogy befejezze a kártevő eltávolítását.
Ekkor újraindítottam és jó lett. De, észre vettem, hogy néha napján kikapcsol automatikusan a tűzfal, és megjelenik azt hiszem az a mappa az asztalon, ahonnan a vírus el lett távolítva. Ez után töröltem a karanténból a vírust, (már 1-2 hónapja), azóta nem történt semmi a mai napig.
Amikor ma bekapcsoltam a gépet, hihetelenül belassult. Nem bírtam semmit sem csinálni. Utána újra indítottam, és megint észrevettem azt a bizonyos mappát, szintén kikapcsolt a tűzfal, és egész furcsán viselkedik a gép. Mintha próbálná feltörni. Most megint újra aktivizáltam a tűzfalat, és most jó. De azért még mindig akad valamilyen szinten.
Aztán még szokott mostanában olyan problémám is lenni, hogy amikor belépek valahova (pl: Skype) vagy csak bekapcsolom a gépet, akkor az AVG riasztást küld, hogy egy veszélyes sütit talált, én ilyenkor csak kitörlöm.
Ez mi lehet? Talán valami vírus? Vagy kémprogram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!