Karácsonyra szeretnék notebook-ot venni, érdemes ezt megvenni?
Asus X54H-SO157V
CPU:Intel Pentium Dual-Celeron B800,RAM:4 GB HDD:320GB,
VGA:Intel GMA HD 2000,webkamera,2xUSB 2.0
HDMI-port,wifi BGN,dvd író
Microsoft Windows 7
95.e Ft
Azt hallottam,hogy minél nagyobb a processzor annál jobb,de itt most milyen? Annyira nem értek hozzá.
mire kellene?mert ha annyira nem nyúzod a hiper szuper gémekkel akkor tökéletes
viszont kár megvenni iwin7tel mert azt is kifizettetik veled.telepítsd magad vagy vki ismi megcsinálja sztem..
alapvetően igazad van, de ebben a kategóriában úgysem kapsz atomerőművet, de nem csak a proci számít.
Én keveslem azt a két usb portot, és windows nélkül jobbat is lehet kapni
én ezt ajánlom: [link]
ugyan a procija gyengébb, de ennek a videókártyája jobb
Ha elsősorban játékra kell, akkor ezt egyáltalán nem fogos arra tudni használni( kivéve ha több mint 5 éves játékokkal akarsz játszani), d netezésre, filmnézésre és szövegszerkesztésre tökéletes
ha meg erre kell akkor egy linux is megteszi ubuntu.hu-n letölthetsz egy ubuntut vagy kubuntut, és elég sok használati segédlet van ott fennt
Én semmiképpen se venném meg...
Hamár veszek valamit akkor kicsit drágábban, de jobbat.
Celeron procsszorral szerelt notebook olyan 4-5 generációval elmúlt már...
nemjó cucc..
Ne higgyj Nekik!!
Nem olyan rossz ez a kis gép mint elsőre tűnik. Ez a "Celeron" már nem az a celeron mint amire az előző kommentező gondol! Ez a Dual-Celeron B800-as egy teljes értékű "Sandy Bridge architecture", lenne ha nem lennének letiltva olyan funkciók melyek csak a Core i3/i5/i7-ben vannak engedélyezve. De még igy is "kenterbe veri a 2-4 évvel ezelőtti Core2-duo processzorokat (T71xx, P65XX, stb.) Ráadásul a teljesitmény-felvétele (TDP) csak 35W, és ez már 32nm-es technológiával készült!
- Ha Nekem nem hiszel nézd meg a notebookcheck.com-on : [link]
- Az USB látszólag csak két db, de abból az egyik USB2.0/USB3.0 !! Nem sok laptopon van USB3.0-as csatlakozó ma-még!! (Én személy szerint egyet sem tudok ebben az ár-kategóriában)
- Memória: 4Gb DDR3/1333 Mhz (Bár a RAM-ok most olcsók!)
- Viszont a Winchester árak az egekben!! Ebben mégis csak egy 320-as "duruzsol.
- Ami az op.rendszert illeti: egy 64bit-es Win7 Home Premium min. 25e Ft (és ez így eredeti!!)
Ha a 25e levonod a 90e Ft-ból az 70.000 Ft. Ennyi pézt "ez a VAS" a hülyének is megér!! (És akkor nem is beszéltünk az egyéb extrákról amit az ASUS rárakott: Turbo-Boot, BackUp-recovery, stb.)
Az egyetlen érv ami miatt lebeszélnélek róla: lehet, hogy Te viszed el előlem az utolsó darabot!! (mert-hogy Én is szemezgetek vele).
Rohanok is az Auchan-ba, hogy lehetőleg megelőzzelek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!