Ha egy gimis tanuló lennél akkor mitvennél? Tablet or notebook?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 21:45
1/7 anonim válasza:
You are a funny boy. Choose the notebook because is faster than tablet.
2/7 A kérdező kommentje:
It's true but, a tablet is more comfortable, and it is important for a student:)
2011. dec. 12. 21:52
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy komfortosabb, de attól még ha nem feltétlenül szükséges a "kicsiség" akkor notebook.
4/7 anonim válasza:
Na jól van nem kenem én annyira az angolt. :D
Én biztosan, hogy a notebookot venném. Van egy netbookom (gyakorlatilag majdnem egy tablet csak billel) és nem jó rajta tanulni hidd el.
5/7 anonim válasza:
Én se vagyok egy angol zseni, de ha jól betűztem akkor ez igaz, de a tablet kényelmesebb és ez fontos szempont egy diáknak. Miért suliba is hordanád?
6/7 anonim válasza:
Gimibe?
Egyiket sem!
Oda teljesen fölösleges.
Egyetemre pedig egyértelműen notebook, azért megnézem, hogy valaki egy 40-60 oldalas szakdogát tableten ír meg.
7/7 DannyZuko válasza:
egyértelműen noot vagy netbook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!