13 colos Notebook?
Figyelt kérdés
Karácsonyra meg akarom magam lepni egy notebookkal.
Jó lenne egy hordozható gép, amit esetleg be tudok vinni egyetemre. Bejárós vagyok, otthon van asztali gépem, ezért is javasolták néhányan a netbookot.
Azonban ma megnéztem egy olyat, s a kijelzőjét felháborítóan kicsinek találtam(10"). Láttam laptopokat 13" körüli kijelzővel és az pedig pont optimálisnak tűnt. Könnyen hordozható s még a kijelzőt is látni.
Csakhogy most rákerestem az interneten és amit találtam 13" notebookok, azoknál találtam jobb 15"-os notebookokat, azonos árban. A saját kis logikám szerint egy 13"-nak olcsóbbnak kéne lennie.
Egyáltalán van olyan 13" notebook amit érdemes lenne megvenni?
2011. dec. 10. 00:01
1/2 A kérdező kommentje:
11,5" is még éppen elfogadható lenne...
2011. dec. 10. 00:12
2/2 anonim válasza:
az én véleményem az ,hogy lapiban 15-ösnél kisebbért ,kár pénzt adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!