Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csak 677 Mhz-en mennek...

Miért csak 677 Mhz-en mennek a ramjaim?

Figyelt kérdés
Mind a 2 ramom 2 gigás és 800 Mhz-es de csak 677-en mennek. Miért? a márkájuk is ugyan olyanok.
2011. dec. 13. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Lapod milyen?
2011. dec. 13. 23:18
 2/7 A kérdező kommentje:
alaplap támogatja a 800 Mhz sőt még az 1033 Mhz es ramot is amúgy alptopp és a ramot bővítettem 2 gigával
2011. dec. 13. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A procinak ennyi kell. A 800MHz nem a "mindíííííg minden körülmények között" használt működési frekvencia, hanem az a maximum amin biztosan stabil. Ha a procinak 667-es FSB kell, nem is nagyon érdemes átátllítani egy normálisabb lappal 800-ra csak a memóriát, mert a proci úgyse kapja gyorsabban az adatot. Gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség.
2011. dec. 13. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóval az is oké. Amúgy sebességbeli különbséget akkor fogsz érezni(inkább látni a képernyőn) ha valami teszt progit futtatsz, azt nem hiszem hogy a melód megkívánná a gyors memókat mivel akkor nem ilyenek lennének a gépedben(megérzés). Amúgy ha nagyon elégedetlen vagy BIOS-ban turkálhatsz, de értelme nincs.
2011. dec. 13. 23:24
 5/7 A kérdező kommentje:
hát ja nem valami gamer pc. de nemis nagyon arra szánom. jó néha játszok 1 szerűbb játékokkal de azokat viszi. nem értek hozzá de a windows élményindexben a memória 5,8 pontot kapott ami sztem nem olyan rossz. haveromnak 1333 Mhz 2 giga ramja van neki is pont ennyi lett.. de nekem akkor is ennyi volt mikor még csak 2 giga ramom volt.
2011. dec. 16. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
amúgy úgy értem hogy 2*2 giga ramom van vagyis 4 giga :d
2011. dec. 16. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A játékok tesznek rá(ahogy majdnem minden) hogy most a ram 677Mhz-s vagy 800Mhz-s. A win élményindex meg csak ara való hogy szemezgess velük semmi haszna mivel elég sz@rul skálázódik.
2011. dec. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!