Mi foglal ennyi helyet a gépen?
Figyelt kérdés
alig van vmi a gépen mégis 15 gb hely foglalt,nincs se virusom se semmi más mitől lehet ez?2011. dec. 13. 17:07
1/6 anonim válasza:
Lapozófájl, biztonsági mentések, naplófájlok, maga a rendszer. Ha nem szoktál rendszertisztítást futtatni, lehet találna rajta 1-2 GB szemetet, ami csak a helyet foglalja.
Win7 ~10GB-tal indul telepítés után, pár hónap alatt a duplájára is nőhet.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem xp-m van és most takaritottam ccleaner-rel de semmi változás :(
2011. dec. 13. 17:20
3/6 anonim válasza:
A fent említett cuccok és szemetek az XP alatt is léteznek...
4/6 A kérdező kommentje:
és milyen progival tudnám őket eltávollitani?
2011. dec. 13. 17:36
5/6 anonim válasza:
System Ninját próbáld meg, CCleaner után is szokott találni temp fileokat meg egyéb szutykot.
6/6 anonim válasza:
Nem a CCleaner-rel van a baj. Az is eltávolítja a szemetet, de feltelepítéskor csak az alap dolgok vannak bepipálva. Ha több négyzetet pipálsz, akkor több helyen keres, de nagyobb az esély arra, hogy használandó dolgot töröltetsz vele. Egy oprendszernek hely kell, ezt tudomásul kell venni, nem is akármennyi. Egy WIN7nek 40-60 GB és ekkor csak a neki kellő programokat számolom bele. Ha minden programot a rendszerpartícióra teszel akkor még több is kellhet. 15 GB nem egy vészes mennyiség egy oprendszer esetén. Törölgethetsz, csak ez egy kissé veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!