A Witcher 2 (eredeti) mennyi helyet foglal feltelepítve, felpatchelve?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 16:07
1/7 anonim válasza:
Miért ami nem eredeti kevesebbet foglal szerinted?
2/7 A kérdező kommentje:
letölötm a skidrow-os verziót majdnem 14 giga... akkor a játék nemfog 14 gigánál többet foglalni telepítve igaz?
2011. aug. 25. 18:04
3/7 anonim válasza:
De, mivel a készítők elég spéci tömörítő programokat használnak. Régebbi játékoknál találkoztam olyanokkal is, hogy megkétszereződött a mérete. Szerintem 17 gigára számíts, és akkor még ott van, hogy legyen mellette vagy 3-4 giga szabad hely mert az sose árt.
4/7 A kérdező kommentje:
de ha letörlöm a gépről a brtoherhoodot és a crysis 2-t akkoris csak kb 19 giga helyem marad álltalában minimum 3 giga szabad hely marad ha játékot telepítek a főmeghajtóra. a másikmeghajtón meg van 21 giga szabad helyem.ha odatelepíte makkor működni fog a játék? mert már tapasztaltam olyat hogy nem működött ha nem a fő meghajtóra telepítettem...
2011. aug. 25. 18:17
5/7 anonim válasza:
a játék dobozán általában rajta van mennyi helyet foglal.
7/7 anonim válasza:
hello , most vettem meg az eredetit , 13,9 giga + 10.55 giga patchat ir ugyh. 24,44 kb , 25 giga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!