Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az ERR{3}és miért nem...

Mi az ERR{3}és miért nem enged letölteni?

Figyelt kérdés

Valamit letöltenék,erre megjelenik: ERR{3}Fresh Download could not take over the download!Click "Back" Button to return to normal mode.

Elnézést,de 81 éves faszi vagyok,aki autodidakta módon elég szépen belejött a dolgokba,de azt a számítógépes zsargont,amit Tik myomtok,nem mindig értem.XP-m van,Fujitsu laptop,nemrég bövittettem a vinyót,meg a memóriát.Nemrég az Adobe Reader x(10.11) akartam letölteni,akkor jelent meg,de máskor is,a legkülönbözőbb esetekben.Nem tudok rendszert benne felfedezni.

Ha tudtok,segítsetek,előre is köszi, Béla apátok.

2011. dec. 9. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

ERR {3} Fresh Download nem veszi át a letöltési! Kattintson a "Vissza" gomb megnyomásával visszatérhet a normál üzemmódba.

Én először is nem erőltetném az Adobe Readert, vannak sokkal jobbak ennél, pl. a Foxit Reader. Az Adobe-k tele vannak biztonsági résekkel.

[link]

Másodszor: sűrgősen le kellene futtattni ezt az Online Scannert, lehet, hogy fertőzött a gép.

[link]

2011. dec. 9. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors és tökéletes választ,nyolc vírust talált a vizsgálat,remélhetőleg ezzel megoldódik a problémám.Üdvözlettel Béla papa
2011. dec. 10. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Le kellene tölteni egy megbízható, jó vírusirtót, pl. AVG, Avast vagy ehhez hasonló ingyenes. És kellene a gépre nem Windows tűzfal is, pl. Zonealarm. A Windows XP tűzfala semmit sem ér.
2011. dec. 10. 23:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem biztos,hogy virus.Néztem a "bug.gd" lapot,nem tudom ismered-e, értelmezhetetlen error üzenetek megoldására van kitalálva,ott vannak ilyen esetek,de gyér angol tudásom,és informatikai színvonalam miatt nem sokra mentem vele.A tűzfal ajánlást köszönöm.A jelenlegi virusirtóm a Microsoft Security Essential,eddig jól működött,de most az Eset lefuttatása során nyolc vírust talált. Köszönettel Béla papa
2011. dec. 11. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:
FAKE!
2011. dec. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!