Mi az ERR{3}és miért nem enged letölteni?
Valamit letöltenék,erre megjelenik: ERR{3}Fresh Download could not take over the download!Click "Back" Button to return to normal mode.
Elnézést,de 81 éves faszi vagyok,aki autodidakta módon elég szépen belejött a dolgokba,de azt a számítógépes zsargont,amit Tik myomtok,nem mindig értem.XP-m van,Fujitsu laptop,nemrég bövittettem a vinyót,meg a memóriát.Nemrég az Adobe Reader x(10.11) akartam letölteni,akkor jelent meg,de máskor is,a legkülönbözőbb esetekben.Nem tudok rendszert benne felfedezni.
Ha tudtok,segítsetek,előre is köszi, Béla apátok.
ERR {3} Fresh Download nem veszi át a letöltési! Kattintson a "Vissza" gomb megnyomásával visszatérhet a normál üzemmódba.
Én először is nem erőltetném az Adobe Readert, vannak sokkal jobbak ennél, pl. a Foxit Reader. Az Adobe-k tele vannak biztonsági résekkel.
Másodszor: sűrgősen le kellene futtattni ezt az Online Scannert, lehet, hogy fertőzött a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!