Jodi kérdése:
Valakinek van véleménye erről a digitalizáló tábláról? GENIUS Tablet G-Pen M712X
Figyelt kérdés
Ha valakinek van negatív vagy pozitív tapasztalata a táblával kapcsolatban ,akkor kérem írja már le,mert ilyet szeretnék venni ,de ha annyira rossz véleményeket kapok róla,akkor leteszek ennek a tipusnak a vételéről! Tudom ,hogy a Wacom a jó,de sajnos nekem arra nincs keretem,és mindenképpen nagyobb felületű táblát szeretnék,szóval minimum A5-et! Nem volt még táblám,de nagyon szeretnék,viszont nincs 50-60-70 ...........ezer ftom a jobb minőségre!A válaszokat köszönöm! :)2011. dec. 8. 17:10
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt már átolvastam,a gépem is megfelel :)
2011. dec. 12. 10:09
13/15 anonim válasza:
Nem a gép miatt, inkább az alsó fekete hátterű figyelemfelkeltő rész és a garancia miatt!
14/15 A kérdező kommentje:
Vásárláskor oda fogok figyelni! Köszike! :)
2011. dec. 12. 18:31
15/15 likvidál gyula válasza:
A wacom egy túlárazott bóvli.
A driverei moslékul vannak megírva.
Használhatatlan, a túldesign tipikus példaja.
Akkor se kéne ha ingyen adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!