Packard Bell Pew 96 EasyNote Tk új laptoppal nem tudok mit kezdeni, nem tudom rá telepíteni az XP-t. Nem tudom életre kelteni. Mit kell vele csinálni? --->
AMD Athion II p360
AMD Radeon
HD6470M
4GB DDR3 MEMORY
500 GB HDD
15,6"16:9 HD LED LCD
1,3 MP WEBCAM
DVD-SUPER MULTI DL DRIVE
Nem ártana tudni, mit takar a nem tudom életre kelteni.
Nem is tudsz boot-olni a lemezről (boot lemeznek van-e kiírva, jó-e a boot-sorrend), vagy a hardverkiépítés vizsgálatánál (xp a sata vinyókkal bajban van) esetleg már a normál telepítés során (valami hibaüzenetet ki kellene írni).
Mondjuk erre vétek felrakni az xp-t, egyébként valószínűleg a szokásos sata kontra xp a probléma.
A bios-ban beállíthatod valahol (bios-függő, hol), hogy IDE módban kezelje a vinyót, vagy az eredeti telepítőbe beleintegrálod a sata driver-eket.
De eleve 7-et kellene felrakni, ki is derülne valószínűleg, hogy az simán felmegy.
Nekem is ugyan ilyen laptopom van, és nem lehet rá XP rakni mert nem támogatja. Csak Win7, Linux, Vista.
Win7-et ajánlom, nekem nagyon bejött :)
Egy kérdés neked is:
Ha ennyire hülye vagy hozzá miért nem viszed szervizbe? Vagy haverhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!