Ha egy sim terhes lesz de utána 2 szer meghal és feis támad, akkor tobbé már nem lesz terhes vagy igen?
Figyelt kérdés
halihó
nekem a Sim egyszer halálra ijedt egy szellemtől másodszor pedig agyonnyomta egy szatellit.
MéG NEM LáTSZOTT A HASA DE SZOLT A ZENE utána ugyhogy terhes csak nem tudom hogy még mindig az e.
értelmes válaszokat szeretnék.
kkoszonom
2011. dec. 7. 10:42
1/5 anonim válasza:
nem nagyon ismerem a játékot de ezen behalok:D
"Sim egyszer halálra ijedt egy szellemtől másodszor pedig agyonnyomta egy szatellit."
Esküszöm kipróbálom:DD
2/5 anonim válasza:
Tisztára mint az életben,múlt héten volt velem ugyanez.......:D
(bár nekem már látszik a hasam.......44/F)
3/5 A kérdező kommentje:
Koszike amugy rdemes is kiprobálni az elsonek jo a humora.XD.
De második nem tudnád megmondani mi lett a simeddel?
2011. dec. 7. 13:49
4/5 anonim válasza:
A Mysims.hu azt írta, hogyha terhesen halsz meg, és utána feltámasztod, soha nem szüli meg a kisbabáját.
5/5 anonim válasza:
sajnos ez a helyzet de hogy nyomta agyon a szatellit?ez am nem vicces....!szegény simed..nagyon sajnálom...és nagyon szomorú lennék ha valami történne a simeimmel:(jó néha én ölöm meg ha már nem kellenek:D:D:Dmost nyírtam ki a nagyit:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!