Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » " a videó képsebessége nem...

" a videó képsebessége nem támogatott". Miért nem játssza le az LCD tv-m a fullHD-ban felvett AVIs viedót?

Figyelt kérdés
Sony Bravia Tv-m van, meg Toshiba Camileo Full HD-s kamerám. kértyára rögzít, felteszem a gépre (simán felmásolom, avi kiterjesztésű a fájl) fel a pendrive-ra és nem játssza le a TV, szerinte "a videó képsebessége nem támogatott." ez mi a fenét jelent? Mit lehet tenni? Van valami átalakító, amivel meg lehet csinálni?
2011. dec. 6. 19:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

General

Complete name : D:\kklll.AVI

Format : AVI

Format/Info : Audio Video Interleave

File size : 24.7 MiB

Duration : 25s 292ms

Overall bit rate : 8 182 Kbps

Recorded date : 2009-01-01

Writing library : AMBA

ICRT : 02:41:15

Video

ID : 0

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : Main@L4.0

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 4 frames

Format settings, GOP : M=1, N=8

Codec ID : H264

Duration : 25s 292ms

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 8 001 Kbps

Width : 1 920 pixels

Height : 1 080 pixels

Display aspect ratio : 16:9

Frame rate : 29.970 fps

Color space : YUV

Chroma subsampling : 4:2:0

Bit depth : 8 bits

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.129

Stream size : 24.2 MiB (98%)

Audio

ID : 1

Format : AAC

Format/Info : Advanced Audio Codec

Format profile : LC

Codec ID : FF

Duration : 25s 259ms

Bit rate : 128 Kbps

Channel(s) : 2 channels

Channel positions : Front: L R

Sampling rate : 48.0 KHz

Compression mode : Lossy

Stream size : 395 KiB (2%)

Alignment : Split accross interleaves

Interleave, duration : 21 ms (0.64 video frame)

2011. dec. 10. 08:14
 12/21 A kérdező kommentje:
ez egy full HD-ban felvett.
2011. dec. 10. 08:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy átrakod mp4 konténerbe, szerintem úgy vinni fogja. Valószínűleg én is azért emlékeztem úgy, hogy eleve mp4-be rakja, mert azonnal átraktam mp4-be. Ez nem jelent konvertálást, nem kódolja újra, nem fog veszíteni a minőségéből, csak átmásolja egy másik tároló konténerbe. Meg tudod csinálni a Yamb-al (Mp4Toolbox kell hozzá), vagy az AviDemux-al, Video, Audio legyen "Copy"-n, konténernek pedig kiválasztod az mp4-et és elmented más néven. Meg is vághatod vele szintén átkódolás nélkül. De a Yamb is jó azzal is lehet még egyéb trükköket is, lelassítani pl.
2011. dec. 10. 16:05
 14/21 A kérdező kommentje:
hát nekem ez a yamb nem mond semmit. gőzöm sincs, hogy kell kezelni. nem találok se audio-t se videot nem tudok átállítani, hogy "copy", szóval letöltöttem felesleges :) vagy utolsó válaszoló légyszi írd le hogy kell kezelni!
2011. dec. 10. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
A Video, Audio Copy az AviDemuxban van. A Yamb-ban úgy kell, hogy Create an mp4 file, beadod neki az avidat és elmented mp4-ként, ennyi.
2011. dec. 10. 20:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a vége?
2011. dec. 20. 08:31
 17/21 A kérdező kommentje:
semmi nem jó neki. Találtam egy Wondershare nevű progit, azzal átalakítom és megy. De basszus még a bluray lejátszó (rokonnál) se viszi simán...fura.
2011. dec. 20. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Továbbra is xvid kodekkel próbálnám megtartva a felbontást és a hangforrást. Azt nem tudom elképzelni, hogy nem viszi az xvid-et a géped. Mit ír erre...?
2011. dec. 20. 22:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Jó, de az lenne a lényeg (szerintem), hogy mindenféle átkódolás nélkül menjen. Legalábbis nekem ez számít. És ennek a kamerának pontosan ez lenne a lényege, mert nem AVCHD-ban vesz fel például, amit mindenképpen ajánlatos konvertálni.

Nem tudsz feltenni egy kissebb fájlméretű videót rapidra vagy valahová? És akkor megnézném én magam.

2011. dec. 21. 01:51
 20/21 A kérdező kommentje:
oké, már töltöm fel :)
2011. dec. 21. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!