" a videó képsebessége nem támogatott". Miért nem játssza le az LCD tv-m a fullHD-ban felvett AVIs viedót?
Lehet, hogy a bitrátája túl magas a tévé médialejátszójának vagy a framerate.
Egyébként a camileok szerintem mp4 konténerbe szoktak h264 videót tenni, de lehet, hogy a tiéd kivétel, nem írtad melyik típus.
S20-as. Aviba rögzít ez biztos. Nem is tudom átállítani sehol, annyit enged, hogy HD, fullHD vagy VGA legyen-e a felvétel.
Hogyan tudom átkonvertálni? xMedia Recode van nekem, itt mit állítsak be? Vagy melyikkel lehet megcsinálni minőségromlás nélkül (ez tényleg fontos lenne, nem viccből vettem fullHD-sat) ami lehetőleg ingyenes és magyar?
S20-as tuti biztos, hogy nem avi-ba vesz fel, hanem mp4-be. Valószínűleg itt van a hiba, hogy te valahogy ezt avi-ként értelmezed és így a tévé is és ezért nem játsza le.
Egyáltalán a kiterjesztéseket látod a számítógépeden, be van kapcsolva, hogy mutassa? Vagy a TC mutatja. Vagy nézesd meg a videót MediaInfo-val, mp4 konténerben h264 kodeknek kell lennie.
nem hiszed el, hogy avi? :) akkor miért az a fáljneve? sehol nincs mp4.
többieknek köszi :)
ja nem capture-olom, mert simán memóriakártyára rögzít, nem kell digitalizálni. a gépem le is játssza nagyon szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!